Tokträngsel och bra stämning på Napolyon
I går kväll var jag för första gången på uppskrivna krogen Napolyon på Grev Turegatan i Stockholm.
Bara att ta sig in till baren var ett äventyr. Det var lätt den mest fullproppade krog jag varit på i Sverige, inklusive Kåken efter löning. Sedan var vi också ett gäng på tio personer och bidrog en hel del till trängseln. Trots detta (eller kanske tack vare detta?) var det finfin stämning och en massa hjärterum.
Jag smakade på de flesta förrätterna och de lovar att deras supergoda ankleverterrin är gjord på oplågad anka så jag passade på att frossa rejält! Den vann bland förrätterna. Till varmrätt åt jag torskrygg med tryffelsås, svartrot, oxsvans och selleripuré. Det smakade absolut ingen tryffel men det gjorde ingenting för svansen var ganska dominant och det räckte bra.
Vi fick väldigt personlig service (vissa fick kindpussar) och trots knökfull restaurang var inte personalen forcerad och stressad utan vänlig och med en massa glimt i ögonen.