Lite om mig
Nu frilansar jag och jobbar med matmalin.se. Jag skriver personliga krönikor och kolumner, jag hittar på recept åt tidningar och företag och jag skriver kommersiella texter för till exempel vinimportörer.
Jag jobbade som content manager på vin-, öl-, och spritimportföretaget Moestue & Cask. Jag har jobbat som bagare i surdegsbageri – Lilla Bagis – med mästerbagaren Jacques Forrest som mentor.
Jag har jobbat som matredaktör på magasinet Allt om Mat och som webbredaktör på alltommat.se.
Vill du nå mig finns jag på matmalin.se@gmail.com
Jag finns också på instagram: matmalin.se
Jag älskar smörgåstårta och slår gärna ett slag för världens i särklass bästa rätt: köttfärssås och spaghetti.
Jag är galen i många sorters asiatisk mat, i synnerhet vietnamesisk, koreansk och thailändsk. Jag reser så mycket jag kan, men mera sällan sedan vi skaffade lantställe i Uppland. Jag skulle gärna vilja vara en odlare, men tyvärr bor det maskar i jorden och dem hatar jag.
ÄR FÖR: smörgåstårta, frukt i mat, ägg, kranvatten, vitt vin, ny teknik, russin i matbröd, saffran i mat, te-och-mackor-middag, löjrom, skumpa, kaffe, snaps, gröna oliver, keramiska knivar och take away.
FÖRSTÅR MIG INTE PÅ: saffran i bullar, kaviar (typ kalles), rooibos-te, frukost på sängen, öldrinkar, tonfisk på burk, mjölk som måltidsdryck och rå och picklad rödlök på precis allting.
Tack STÖK för hjälpen med min nya sajt! STÖK är en webbyrå i Stockholm.