Jim Beam Honey med Häktet
I går höll Jim Beam en produktlansering av sin nya smak Honey uppe i Edringtons lokaler på Luntmakargatan.
Där visade Häktets bartender, Ola ”Topsy” Carlsson, att det visst går att blanda en god whiskey sour på Jim Beam Honey.
Dessutom gjorde han en väldigt bra varm drink: Bee’s Tea på JB Honey, pressad citron, Flytande honung och Earl Grey. En värmande drink i höstrusket som jag ska testa i helgen.
Det som imponerade mest denna kväll var de fantastiska tilltuggen skapade av Häktets kökschef Petter Isaksson. Glädjande många norrbottniska inslag i maten! Nu måste jag gå på Häktet och äta!
Designen på flaskan lämnar en del att önska. Men så är inte jag huvudmålgruppen heller. Jag fick känslan av att JB Honey är ett sätt att få yngre människor, som tycker att whiskey är starkt, att börja dricka bourbon.