I dag öppnar Flying Elk
Frantzén/Lindebergs nya engelska pub The Flying Elk öppnar i Gamla stan i Stockholm i dag.
Endast superkockar från F/L kan kalla tryfferad äggröra, ”pommes paille” och rökt brynt smör, bräckt anklever, stekt primörägg, kalvbacon, vita Sorranabönor och lönnsirap för opretentiöst och ”proper pub grub”. Men ååååh vad jag vill gå dit!
Adress: Mälartorget 15.
Haha, jag upplevde stället som opretentiöst, men på det sättet du skriver så får det mig att skratta lite åt mig själv. 🙂
Du borde verkligen prova det snart, jag gillar också vinbaren Gaston Vin som ligger bredvid.
Jag var där igår och det var faktiskt rätt bra, skrev några rader om det på http://www.inthekitchen.se/the-flying-elk-sa-bra-ar-stallet/
Tack Andreas!
Det var en diger recension du skrivit! Jättekul att läsa, då det förmodligen kommer att dröja ett tag innan jag kommer mig dit själv. Men jag blev bara ändå mer sugen efter att ha läst din blogg. Kul med vinbaren också. Jag får prova då vi inte längre har mammor och pappor hos oss. 😉
M
Kul att du gillar texten, ska bli intressant att se vad du tycker om Älgen.
Ja minsann.
Jag känner redan nu att jag kanske kommer att vara den sista som kommer mig dit.. Vissa ställen bara är sådana. Det finns ett annat nytt som drar mer och det är Farang. Har du varit där?
Nej, Farang har jag inte hunnit med än, jag är nog en av de sista som inte varit där heller. Jag har hört mycket gott om stället.
Vi var där igår och gillade stället. http://foodjunkies.se/2013/03/middag-pa-restaurang-the-flying-elk/
Tack Jens!
Bra skrivet! Och fina bilder. Det som lockar mest är oxhjärtat och kycklingen. När ska jag komma mig dit!?