Bröderna Olsson öppnar hamburgerbar
Bröderna Olsson’s Garlic & Shots har länge haft sina obskyra och smått fantastiska klubbar nere i källaren på Folkungagatan 84 i Stockholm.
Nu är källaren ombyggd: ”För att ge en Trash Diner Tattoo Garage-känsla kombinerat med mängder av rockmusik (ofta liveakt).”
Burgarna serveras på tio olika sätt och köttet är importerat från USA. Behöver jag säga att det är grovmald högrev i burgarna? Jo så är det. Olsson’s satsar också stort på alkoholfri öl och kommer att ha många olika att erbjuda.
När öppnar hamburgerbaren då?
I pressmeddelandet står det ”nu öppnar…” så jag tror att de redan har öppnat den?
Malin
Okej, kanske ska ära stället med ett besök. Har för övrigt inte ätit på klassikern Bröderna Olssons än, är det bra?
Jag har själv inte ätit där sedan Adam var länsman! Som det heter. Så jag kan inte uttala mig. Men vitlök är heller inte min största fäbless.
Fast nu måste jag nog gå dit och ta en burgare!
Malin
Jag hamnade på Bro’s Burgers igår av en slump, polare skulle äta hamburgare där på vägen till en ginprovning, så jag kunde inte låta bli. Riktigt usel hamburgare, det är sällan jag sågar något så hårt faktiskt. Du kan läsa recensionen på http://www.inthekitchen.se/broderna-olssons-hamburgare/ om du är nyfiken.
Hej Andreas!
Självklart är jag intresserad! Jo det var en sågning det! Jag tänkte att om någon kommer undan med att vara gammelschmökko och gubbgrabbig fortfarande och dessutom i princip sist med att haka på en trend så kunde det vara bröderna Olsson.
Men varför, kan man ju samtidigt fråga sig. De har ju inte haft ont om folk nere i källaren under sina magiska klubbkvällar (tänker då i synnerhet på Blod och Svärd). Och behöver vi fler burgare nu? Nej jag tror inte det.