Framtidens chips – jag har testat dem
Framtiden – den är redan här!! Åtminstone om man får tro Estrella. Deras nyhet är att de gamla hederliga tunna, lättsaltade originalchipsen byts ut till framtidens chips. Något som de själva liknar vid en smärre revolution!
Vi här på Digitala Medier har verkligen inte slarvat med detta test. Vi har haft blindtest, provat, provat.provat och testat igen efter någon dag. Hur kändes de nu? Var det inte en trevlig bismak?
Hur mycket jag än testar har jag svårt att se detta som någon helt wild and crazy-grej som kommer att ändra sättet jag ser på chips. Och det kanske är lika bra! Jag gillade nämligen de tunna lättsaltade redan som de var. Ja dessa ÄR verkligen krispigare, men det kan ju också betyda att de känns något fetare – som de mest friterade i en gammal påse ungefär. De är också något mera salta och det får man väl tycka som man vill om. De nya har skalet kvar vilket gjorde att flera här refererade till de nya chipsen som ”de smutsiga”!
Jag kan inte låta bli att jämföra detta med Max nya strips. De har också skalet kvar och är krispigare och mycket smalare än de var förr. En total pommes-katastrof! Aldrig, aldrig trodde jag att jag skulle välja bort Max. Lulebo som jag ju är – i själen. Men detta med stripsen har blivit för mycket för mig! Plötsligt åker jag till konkurrerande burgarställen. Och tro mig, jag har nog låtit höra av mig med mina tankar om Max nya strips. Men utan att få något gehör, tyvärr. Och den sortens matrevolution går ju fetingbort.
Därför är jag helt nöjd med att Estrellas framtidschips påminner ganska starkt om deras original-chips. Bara ett väldigt stort pådrag för att lansera dem. De får fortfarande 4 gafflar!
Varför måste det vara skal kvar på alla potatisprodukter nuförtiden? Förstår att det blir billigare med ett moment mindre i produktionen, men det är ju så ofräscht och oaptitligt!