Old news i taco-hyllan
Gammal nyhet 1:
En tacobåt kommer lastad!
Dessa tortillabåtar från Old El Paso kallas Stand’N’Stuff. Jag tänkte att det var min sista chans att finna ett värdigt sätt att äta tacos på. Jag proppar alltid alla skal för fullt, salladsblad, tortilla, burgarbröd, och så slabbar jag på tills jag ledsnar och hämtar kniv och gaffel. Detta är nog det anständigaste jag har ätit tacos. Men det var förstås inte helt slabbfritt. Inte för mig. Men så går det när man gillar sovel!
Gammal nyhet 2:
Blandade betyg för Tortilla från CarbZone.
Den här ”nyheten” kom till mig för länge sedan, men först nu gjorde vi ett riktigt test. Jag och min man tyckte helt olika.
Vid första tuggan tyckte jag helt ok! Men efter fyra tuggor kändes smaken för genomträngande. Jag tyckte att det smakade sur gröt om tortillan och att den smaken tog över hela tacon, som i övrigt innehöll pulled chicken, creamed corn, gucamole, het tomatsalsa och koriander. Konsistensen var det inget fel på. För mig är det smaken som avgör att jag hellre bara äter taco i ett salladsblad om jag vill dra ner på kolhydrater.
Tomas: Jag tycker att de är helt ok! Faktiskt ingen större skillnad jämfört med vanliga tortilla. Inte om man sätter riktigt mycket het sås på i alla fall. Jag skulle gärna köpa dem igen!
Här kan ni läsa mer om deras produkter: CarbZone.