70-talsveckor på hotell Sheraton
Hotell Sheraton byggdes samma år som jag föddes. Vi firar alltså 45 år tillsammans. Hotellet har rekonstruerat drinklista och menyer och du som aldrig ätit en räkcocktail med gröna ärter och Rhode island-dressing har chansen nu!
Det som gör det här restaurangbesöket allra mest speciellt är tyske Robert som jobbar i restaurangen. Han har jobbat här sedan 1980-talet och tar han om oss som om vi vore små prinsessor. Han har massor av berättelser om kända kockar han jobbat med under åren. Underbart.
För övrigt kan det vara kul att leka historieätare och ta sig igenom allt från drinklistan med Geting, Snowball och Gröna hissen. Mera kul än gott om jag ska vara ärlig. Men själva menyn med 70-talsrätter som räkcocktail, oxfilé provencale och peach melba är överraskande god!
De funderar på att behålla menyn ett tag längre än till 14/2 som först var tanken. Hoppas det! Fler borde få uppleva en klassisk räkcocktail.