Minikrustader med romsås, avokado och rostad lök
Jag älskar snabba drinktilltugg. Istället för en förrätt kan jag servera några olika tilltugg som vi äter till ett glas bubbel eller en drink innan vi sätter oss vid middagsbordet. Det blir avslappnat och bra häng då tycker jag.
Minikrustader har jag alltid hemma. De går att variera i all oändlighet. Här är ett superenkelt tips som passar utmärkt till ett glas bubbel. Man kan tyvärr inte göra krustaderna långt i förväg då de saggar ihop efter en timme med romsås i. Men de här går så snabbt att du kan göra dem medan gästerna tar av sig ytterkläderna.
Eftersom rostad lök är min bästa krydda på exakt allting just nu så strösslar jag lite över krustaderna. MUMS!
Krustader med romsås och avokado
Ingredienser
- 1 paket minikrustader
- 1 burk romsås t ex Eriks
- 1 avokado
- rostad lök
Instruktioner
- Placera ut krustaderna på en bricka.
- Bottna varje krustad med ca 1 tsk romsås.
- Skiva avokadon och stick ner en liten bit i varje krustad.
- strössla rostad lök över krustaderna. Servera genast!
Ett annat tips på snabba tilltugg hittar du här!