Recept på favorittillbehöret – inlagd gurka, pressgurka

Du gillar kanske också...

13 svar

  1. Tomas skriver:

    5 stars
    Bästa gurkan, gillar när den är supertunn.

  2. Susanne skriver:

    Hur stor gurka? Jag har minigurkor.

    • Malin Turunen skriver:

      Jag använde en vanlig stor svensk gurka. Om du har minigurkor så ta tre, fyra stycken.

  3. Robert Engström skriver:

    Hur länge håller den sig i tät burk?
    Till jul?

    • Malin Turunen skriver:

      Det är en bra fråga! Eftersom jag älskar inlagd gurka gör jag mindre satser ofta. Men vill du bevara den en längre tid ska du komma i håg att inte använda burk med plåtlock då det kan rosta av ättikan. Har du bara plåtlock kan du lägga plastfolie mellan glasburken och locket. Gurkan tappar lite färg efter ett tag men inlagd gurka håller i ca 1 år.

  4. Bengt Fergos skriver:

    5 stars
    jag gillar öl

  5. May-Louise skriver:

    5 stars
    Ljuvligt enkelt!
    Tack• 💕

  6. Birgit Karneman skriver:

    5 stars
    Lätt att laga. God att äta.

4.48 from 34 votes (29 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg